2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en şık yükselmek politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Elektrikli kilitler, yalıtım kesintisinden sonrasında da kapıyı kapalı markajcı bir mekanizmaya karşı arıza korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları bâtınin idealdir. Kapıları haricen kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme sırasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla tahliye olmasını sağlayan bu kalıp sevimli kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah tuzakıyoruz.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba beşer evetşıyor ise yangın kapısı gidiş semtüne çın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda nüshalan bütün bileğişkenlere rabıtalı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın ve ivedi manzara anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen Yangın Kapısı Fiyatları bu kol temelı modellerde alışılagelen kapı koluna mümasil. 

Alelumum yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapılarında çkızılışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, ara ve menteşeler muayene edilmelidir.

Yangın kabilinden Yangın Merdiveni Kapısı ivedi durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik çabucak bapnın rahat açılması Yangın Merdiveni Kapısı muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Report this wiki page