Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Böylecene imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde dağıtmak olduğu midein, olanaklı olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini elde etmek için önlem hileınmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik anında bapnın kolaylıkla açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kullanılan kapı fitili yürekin tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa Yangın Çıkış Kapısı henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim katkısızlanabilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve temelında hiçbir tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Yangın Kapısı kök amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı ölümlü esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını Yangın Çıkış Kapısı güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Strüktürda yangın çıkması halinde flama ve duman yangın bapsı sayesinde özelliklerine destelı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) asıl amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını yangın kapısı sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki duman, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların diğer katlara intikalini kösteklemek veya olabilir başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Report this wiki page